Lordos® Selkälauta

 LORDOS®-menetelmä elämäniloon ja hyvinvointiin

LORDOS®-menetelmän kehittäjä on ylilääkäri, fysiatri, Seppo Hämeenoja. Hän on tehnyt pitkän uran selkävaivojen hoidossa ja hoitomenetelmien kehittäjänä. Fysiatri Hämeenoja on kirjoittanut useita alan kirjoja ja julkaisuja.

Parhaat materiaalit

LORDOS®-selkälauta on suomalainen tuote. Sen materiaalina käytetään priimalaatuista oksatonta koivua. LORDOS®-selkälauta tehdään yhdeksästä ohuesta koivuviilukerroksesta laminoimalla ne selkälaudan muotoon. Valmistusmenetelmä on monivaiheinen ja se takaa selkälaudan muodon pysyvyyden. Koivun pinta on miellyttävä paljaalle iholle. Lauta on kestävä ja myös esineenä kaunismuotoinen.

Vaikutukset

Oulun AKK, Diakonian yksikön tekemän tutkimuksen mukaan LORDOS®-selkälaudan käyttö selkäkroonikoilla • Lievitti kipua • Auttoi rentoutumaan • Vähensi kipulääkityksen tarvetta ja • Vähensi unettomuutta Lue lisää >  

Tilaa tästä

mies1

Näin käytät LORDOS®-selkälautaa

Selkäkivut ovat usein seurausta siitä, että alaselän oikeaa muotoa ylläpitävä lihaskunto on heikentynyt.

Ylläpidä kuntoasi kävelemällä säännöllisesti. Tämä voimistaa selkälihaksiasi.

Tämä LORDOS®-selkälauta on kehitetty rentouttamaan selkääsi. Pitkäaikaisessa käytössä Lordos-selkälauta palauttaa selän luonnollisen kaaren ja antaa selällesi joustoa.

Käytä LORDOS®-selkälautaa päivittäin. Aseta selkälauta sängyllesi oikein päin ja asetu selinmakuulle sen päälle hyvään asentoon. Lordos-selkälaudan käyttö rentouttaa selkää ja palauttaa selän luonnollisen kaaren.

Voit käyttää LORDOS®-selkälautaa niin usein kuin haluat ja niin kauan kuin se tuntuu hyvältä.

Materiaaliksi on valittu suomalainen koivu, koska se on lämmin materiaali eikä se väsy pitkäaikaisessakaan käytössä.